Betonilattiat

Monien tilojen ja tarpeiden betonilattiat Keski-Suomen seudulla

Pintabetonilattiat

Pintabetonilattia on yleisin betonilattiamuoto pien- ja kerrostalorakentamisessa. Yleensä pintabetonilattiat pinnoitetaan valitulla lattiamateriaalilla, mutta ovat käyttökelpoisia sellaisenaankin esim. ulkovarastot.
Katso kuvat galleriasta »

Sisustuslattiat 

Betoni on näyttävä myös lopullisena lattian pintamateriaalina. Sisustuslattia voidaan toteuttaa useilla eri väreillä ja lopputulos on aina yksilöllinen.
Katso kuvat galleriasta »

Kuivabetonilattiat

Kuivabetonilattia on erittäin nopeasti kuivuva pintabetonilattia. Lattia on pinnoitettavissa 4-7vrk valun jälkeen olosuhteista riippuen. Lyhyt kuivumisaika takaa kustannustehokkaan rakentamisen. 


Kulutusta kestävät lattiat

Kuivasiroite lattiat

Siroitepinnoitettu lattia on oikea vaihtoehto, kun lattialta vaaditaan suurta kulutuskestävyyttä esim. autotallit ja teollisuuslattiat. Siroitepinnoitteeseen on useita eri värivaihtoehtoja. Lattiaan voidaan vielä lisäksi laittaa kemiallinen kovete.
Katso kuvat galleriasta »

Kemiallisesti kovetettu lattia

Betonin pinta voidaan myös kemiallisesti kovettaa ja tiivistää. Käsittely tekee pinnan kovaksi, pölyämättömäksi ja antaa suojan mikro-organismien kasvua ja jäätymis-/sulamisilmiötä vastaan. Käsitelty pinta on helppo pitää puhtaana. Aineet ovat palamattomia ja myrkyttömiä. 
Katso kuvat galleriasta »


Betonipumppaus

Käytössämme on betonia kuljettava pumppuauto sekä säiliötön betonipumppu. Pumppaamme kohteesi sopimuksen mukaan tuntitöinä tai kiinteällä kuutiohinnalla betonimassoineen. Valtaosa pumppauksistamme tapahtuu kiintellä kuutiohinnalla lattiatöidemme yhteydessä. Pumpuissamme on 24m jakelupuomit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »